Skip to main content

Jamie Oliver: Billy i divovska pustolovina

Prva knjiga za djecu slavnog kuhara Jamieja Olivera koji je sastavio recept za savršen dječji roman: prstohvat avanture, dašak prijateljstva, mrvica misterije i puna žlica čarolije.

Billy i njegovi prijatelji znaju da je Vodopadna šuma teritorij u koji ne trebaju zalaziti. Kruže glasine da su se ondje nekoć zbili neobični događaji i nitko iz njihova mjestašca već desetljećima onamo nije kročio nogom. Ali kada otkriju tajni put u šumu, Billy i njegovi najbolji prijatelji Anna, Jimmy i Andy ne mogu se oduprijeti iskušenju i odluče je malčice istražiti. Ubrzo će otkriti kako šuma vrvi magijom i kako u njoj živi mnoštvo neobičnih stvorenja, uključujući i zajednicu vilenjaka kojima je potrebna njihova pomoć. Nešto se neobično zbiva u šumi. Mogu li Billy i njegovi prijatelji otkriti što je pošlo po krivu i ispraviti to prije nego što bude prekasno?

Uz čarobne bitke, davno izgubljeni mitski grad, fantastične leteće strojeve, epske gozbe i jedno divovsko spašavanje, pripremite se za avanturu koju nikada nećete zaboraviti.

Skip to content