Skip to main content

Matthew Blake: Anna O.

U životu spavamo prosječno trideset tri godine. Što ako naše noćne more nisu samo noće more?

Kada dvadesetpetogodišnja talentirana spisateljica Anna Ogilvy ubije dvoje prijatelja bez očita motiva, javnost je potpuno šokirana. Anna je pronađena kako duboko spava u kolibi na mjestu ubojstva. Otad se više nije probudila. Jedina nada za rješavanje zloglasnog slučaja Uspavane ljepotice jest doktor Benedict Prince, forenzički psiholog koji istražuje ubojstva počinjena u snu. Ben prihvaća poziv da pokuša probuditi tajanstvenu ubojicu, ne sluteći da su i on i Anna samo pijuni u igri mnogo većih uloga i da su oboje u životnoj opasnosti. Ako Anna O. otvori oči, pokrenut će se slijed događaja koji će uzbuniti opasne duhove duboko zakopane prošlosti. Može li istina izaći na vidjelo?

Anna O. je poput noćne more iz koje se ne možete probuditi. Nepredvidivi i dinamični psihološki triler Mathewa Blakea ne daje ni trenutak predaha u neizvjesnoj potrazi za odgovorima. Nakon maestralnog i šokantnog finala Anne O. nećete moći mirno zaspati. Jer, što ako u snu – ubijete nekoga?

“Zadivljujući, uznemirujući kriminalistički roman koji će vas natjerati da okrećete stranice i nakon što ste već trebali zaspati. Je li Anna O. uspavana ljepotica ili uspavani ubojica? Napeti triler Matthewa Blakea nedokučiv je i misteriozan baš poput naših snova.” (Nita Prose)

Skip to content